Escarole-Păstrăv Ars Umplut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul ars umplut cu Escarole. Această rețetă face 2 porții cu 4724 calorii, 626G de proteine, și 225g de grăsime fiecare. Pentru $ 70.53 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, păstrăv, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv cu Escarole, portocale și măsline, Păstrăv De Tarhon Ars În Tigaie, și Păstrăv Curcubeu Cu Ardei Iute De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați escarola cu șalota, sucul de lămâie și 1 linguriță de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Umpleți cavitățile păstrăvului cu escarola și închideți-le cu frigarui. Condimentează peștele cu sare și piper și presară făină de porumb.
Într-o tigaie din fontă, încălziți 1/8 inch de ulei.
Adăugați păstrăvul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până când pielea este crocantă și peștele este gătit doar în decurs de 8 minute.
Transferați păstrăvul pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Adăugați păstrăvul; întoarceți-vă la strat.
Se ia de pe foc și se lasă să stea în tigaie timp de 5 minute.
Transferați păstrăvul în farfurii; serviți cu pene de lămâie.