Escarole-Păstrăv Ars Umplut

Escarole-Păstrăv Ars Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul ars umplut cu Escarole. Această rețetă face 2 porții cu 4724 calorii, 626G de proteine, și 225g de grăsime fiecare. Pentru $ 70.53 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, păstrăv, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv cu Escarole, portocale și măsline, Păstrăv De Tarhon Ars În Tigaie, și Păstrăv Curcubeu Cu Ardei Iute De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați escarola cu șalota, sucul de lămâie și 1 linguriță de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Umpleți cavitățile păstrăvului cu escarola și închideți-le cu frigarui. Condimentează peștele cu sare și piper și presară făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
EscarolaEscarola
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie din fontă, încălziți 1/8 inch de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați păstrăvul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până când pielea este crocantă și peștele este gătit doar în decurs de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați păstrăvul pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați păstrăvul; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Se ia de pe foc și se lasă să stea în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați păstrăvul în farfurii; serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PăstrăvPăstrăv
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista