Escarole-Păstrăv Ars Umplut

Escarole-Păstrăv Ars Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul ars umplut cu Escarole. Această rețetă face 2 porții cu 4724 calorii, 626G de proteine, și 225g de grăsime fiecare. Pentru $ 70.53 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, păstrăv, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv cu Escarole, portocale și măsline, Păstrăv De Tarhon Ars În Tigaie, și Păstrăv Curcubeu Cu Ardei Iute De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați escarola cu șalota, sucul de lămâie și 1 linguriță de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Umpleți cavitățile păstrăvului cu escarola și închideți-le cu frigarui. Condimentează peștele cu sare și piper și presară făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
EscarolaEscarola
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie din fontă, încălziți 1/8 inch de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați păstrăvul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până când pielea este crocantă și peștele este gătit doar în decurs de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați păstrăvul pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați păstrăvul; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Se ia de pe foc și se lasă să stea în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați păstrăvul în farfurii; serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PăstrăvPăstrăv
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista