Escarole ofilite cu șuncă de țară și ardei iute
Escarola ofilită cu șuncă de țară și ardei iute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de șuncă de țară, lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Escarola ofilită cu mere, Salată De Escarole Ofilită, și Fettuccine cu Escarole ofilite și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron mic, grătar finsuficient zest de la lamaie pentru a măsura 2 lingurițe.
Tăiați lămâia în jumătate; strângeți sucul în altulcastron mic. Puneți coaja și sucul deoparte.
Încălzițiulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugațiusturoi și gătiți, amestecând des, până când usturoiulîncepe să devină auriu la margini, aproximativ2 minute.
Adăugați șuncă; gătiți, întinzându-vă cu clești pentru a împiedica bucățile să se lipeascăîmpreună, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Adăugațifulgi de piper roșu; se amestecă timp de 30 de secunde, apoiAdăugați escarole. Gatiti, aruncand escarola in sosul coatin, pana se ofileste,dar nu se fierbe prea mult, 3-5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Folosind clești, transferați escarola într-un vas de servire.
Adăugați unt, coajă de lămâie șisuc de lamaie dupa gust la tigaie. Gatiti, batand, pana se formeaza un sos. Se condimentează cu sare șipiper.
Stropiți sosul peste escarole.