Escarole fiert cu usturoi și lămâie

Escarole fiert cu usturoi și lămâie
Escarole fiert cu usturoi si lamaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 180 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lămâie, unt, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Escarole fiert cu mere, Friptură de flanc înăbușită cu lămâie și usturoi, și Coadă de miel înăbușită cu Escarole și Radicchio.

Instrucțiuni

1
Rupeți frunzele escarolului și spălați-le individual, având grijă să îndepărtați orice sol de la baza tulpinilor. Agitați frunzele uscate, stivați-le și feliați escarolul transversal în panglici de aproximativ 1 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Puneți o tigaie mare adâncă la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și untul. Aruncați usturoiul, fulgii de ardei roșu, frunzele de dafin și feliile de lămâie; gătiți și amestecați câteva minute, aruncând pentru a combina. Cuibărește escarolul în tigaie și sotează până începe să se ofilească și să se micșoreze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
EscarolaEscarola
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară escarola cu un vârf de zahăr și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
EscarolaEscarola
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Se toarnă în apă și se acoperă tigaia. Se fierbe timp de 20 de minute până când escarolul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista