Escarole cu slănină, curmale și vinetă caldă de nucă
Escarola cu slănină, curmale și vinaigretă caldă de nucă este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare de mare, bucăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată caldă de Kale cu slănină, curmale, migdale, șalotă crocantă și parmezan - Iowa Girl Eats, Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci, și Escarole Cu Usturoi Prăjit, Curmale Și Brânză.
Instrucțiuni
1
Combinați escarola, curmalele și nucile într-un castron mare. Gatiti slanina in tigaie medie la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Nuci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
2
Adăugați slănină în bol cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați picăturile din tigaie; adăugați ulei de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se pune la foc mic.
5
Se adaugă șalotă;saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
6
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați oțet și bateți pentru a amesteca. Condimentează vinaigreta cu sare de mare și piper negru. Adăugați treptat pansament cald în salată, aruncând în strat. Împărțiți între plăci.