Escarola În Stil Italian
Escarola în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 72 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Rețete similare sunt Escarole Stil Italian, Pizzan Escarole (Escarole Pie - Italiană), și Supă italiană de pui cu chiftele și Escarole.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; saut 45 de secunde, amestecând constant. Se amestecă stafidele; gatiti 1 minut.
Adăugați escarole și verdeață de muștar; saut 5 minute sau până când verdele este ușor ofilit, aruncând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă sare, piper și nucșoară, dacă se dorește.