Escabeche de păstrăv este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 546 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Escabeche de păstrăv, Escabeche, și Escabcormulche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru într-o pungă cu fermoar de galon. Se usucă păstrăvul și se aruncă pentru a acoperi în pungă cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Păstrăv
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci setată la foc mediu-mare până când strălucește. Adăugați cu grijă păstrăvul în tigaie. Gatiti pe fiecare parte timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Folosind clești sau o spatulă de pește, transferați păstrăvul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci. Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați restul de 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, cimbru, coriandru, boia, vin alb, oțet și coajă de lămâie. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Nonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se ia de pe foc și se toarnă marinada peste păstrăv. Se da la frigider, neacoperit, cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Păstrăv
7
Se servește rece sau la temperatura camerei cu sosul și ceapa. Se da la frigider, acoperit, pana la 12 ore.