Ersatz Calamansi var ras gheață cu iarbă jeleu
Ersatz Calamansi var ras gheață cu iarbă jeleu ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 453 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 18 fani. Un amestec de jeleu de iarbă, suc de portocale din 4 portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Iepurașul Blancmange pe iarba verde de jeleu, Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, și Salată de tulpină de Broccoli rasă cu var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucurile de portocale și lime cu apă, amestecați zahărul după gust până se dizolvă zahărul. Baza nu trebuie să fie deosebit de dulce, dar ar trebui să aibă suficient zahăr pentru a reduce aciditatea citricelor.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient larg, puțin adânc (de preferință unul cu capac) și se amestecă coaja de portocală și tei. Acoperiți și așezați nivelul în congelator la cea mai rece setare.
După 1 oră, scoateți din congelator și răzuiți cristalele de gheață care se formează în jurul marginilor; amestecați cristalele înapoi în bază. Reveniți la congelator.
La fiecare 20 până la 30 de minute, scoateți rapid recipientul din congelator și amestecați cristale mari de gheață. Faceți acest lucru până când gheața este complet uscată, fără buzunare de sirop, 4 până la 6 ore.
Pentru a servi, puneți gheața într-un castron mic sau pahar de martini și acoperiți cu linguri de jeleu de iarbă și 1 linguriță până la 1 lingură de lapte condensat.