Eroii cârnaților de pui

Eroii cârnaților de pui
„Eroii cârnaților de pui” ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 de calorii , 22 g de proteine și 33 g de grăsimi . Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Mergeți la magazin și cumpărați piper, pătrunjel cu frunze plate, pâine și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cavatelli cu cârnați de pui și varză kale , supă cu cârnați de pui, fasole albă și varză și supă de varză kale și cartofi dulci copți cu cârnați de pui .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați puiul tocat, parmezanul, pesmetul, roșiile uscate la soare, pătrunjelul, semințele de fenicul, piperul și 3/4 linguriță de sare. Formați 8 bucăți de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 CrenguțeRozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți cârnații timp de 10 minute sau până când puiul nu mai este roz și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie separată, încălziți lingura de ulei de măsline rămasă la foc mediu și sotați ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie. Adăugați ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu. Gătiți și amestecați timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Stropiți cu oțet și asezonați cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați cârnații pe fundul pâinii, acoperiți cu legume și adăugați un strat de brânză provolone. Formați un sandviș lung, punând la loc partea de sus a pâinii și tăiați-l în felii pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista