Ensalada Rusa
Ensalada Rusa necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți sare, ouă, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Ensalada Rusa, ensaladilla rusa, cum se face ensaladilla rusa | salată spaniolă, și Ensaladilla Rusa-Salată Spaniolă De Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din apa clocotită și lăsați să se răcească. Curățați și tăiați sfecla și răciți.
Așezați cartofii într-o cratiță separată, adăugați apă pentru a acoperi și amestecați sare. Fierbeți cuburile de cartofi până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și răciți.
Aduceți o cratiță cu apă la fierbere, reduceți focul la mediu și amestecați încă 1 până la 2 lingurițe de sare. Coborâți foarte ușor ouăle în apa clocotită, asigurându-vă că nu lovesc fundul tigaiei și nu se sparg; se fierbe timp de 15 minute.
Scoateți ouăle într-un castron umplut cu gheață și apă cu gheață și lăsați ouăle să se răcească până se răcesc bine. Curățați și tăiați ouăle.
Amestecați sfecla răcită, cuburile de cartofi și ouăle împreună într-un bol de salată și amestecați ușor maioneza după gust.