Ensalada de Noche Buena
Ensalada de Noche Buena ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 119 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de semințe de rodie, ridichi tăiate, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ensalada De Noche Buena (Salată De Ajunul Crăciunului), Salată De Ajunul Crăciunului-Ensalada De Noche Buena, și Ensalada de Noche Buena (salată de Ajunul Crăciunului) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați portocalele și grapefruitul peste un castron mare, rezervând suc; adăugați secțiuni în suc.
Adăugați jicama și ridichi la amestecul de portocale; aruncați ușor. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Combinați coaja și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Aranjați salata într-un castron mare. Folosind o lingură cu fante, așezați amestecul de portocale peste salată; stropiți uniform cu amestecul de iaurt.
Presărați cu semințe de rodie, sâmburi de dovleac și coriandru.
Vin notă: vinul spumant merită un loc la fiecare masă de sărbători, atât pentru atracția sa de sărbătoare, cât și pentru compatibilitatea cu multe alimente. Când sărbătoriți stilul Santa Fe, căutați Gruet Brut NV (1 USD
din New Mexico. Făcut în maniera șampaniei adevărate, are aciditate de lămâie care rezistă acidului pansamentului cu iaurt, în timp ce aromele crocante de grapefruit fac ecou elementelor citrice ale salatei. -- Jeffery Lindenmuth