Engleză Fleac
Engleză fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 282g de grăsime, și un total de 5454 calorii. Pentru $20.84 pe portie, această rețetă acoperă 77% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Engleză Fleac, Engleză fleac să moară pentru, și Engleză Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 8x8 inch.
În castron mare, crema împreună margarina si 1/2 cana de zahar. Bateți ouăle, pe rând.
Combinați făina, praful de copt și sarea. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de unt.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 25 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru. Se răcește în tigaie timp de cinci minute, apoi se scoate din tigaie și se răcește complet pe grătar.
Tăiați în bucăți înguste de aproximativ 1 1/2 inci pe 4 inci. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Bateți în 1/4 cană de zahăr și vanilie și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Pregătiți budinca de vanilie conform instrucțiunilor pachetului. Pune deoparte.
Periați fiecare bucată de tort cu gem de zmeură. Folosiți jumătate din bucățile de tort pentru a alinia fundul unui castron sau alt vas de servire din sticlă.
Presărați jumătate din sherry peste tort.
Strat jumătate de piersici, căpșuni și afine deasupra. Acoperiți cu jumătate de budincă și o treime din frișcă. Repetați straturile cu tortul rămas, sherry, fructe și budincă. Se acoperă cu frisca rămasă. Se răcește la frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.