Endive și Radicchio învelite cu prosciutto cu reducere balsamică-Smochină

Prosciutto înfășurat Endive și Radicchio cu reducere Balsamic-Fig este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, andive belgiene, smochine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Endive învelite cu prosciutto cu reducere balsamică de smochine-Rachael Ra, Sparanghel învelit cu Prosciutto cu reducere balsamică, și Salată de creveți și Rucola învelite cu prosciutto la grătar cu ceapă murată și reducere balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Condimentați bucățile sferturi andive și readicchio cu sare și piper. Înfășurați fiecare secțiune cu o jumătate de felie de șuncă.
Periați secțiunile învelite cu ulei de măsline extravirgin și grătiți 7 până la 8 minute, rotind la fiecare câteva minute, până când șunca este crocantă și secțiunile de salată sunt fragede.
Puneți smochinele și oțetul într-o oală și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Reduceți oțetul la câteva linguri, până când bucățile de smochine sunt moi și oțetul este gros, 5 până la 7 minute.
Aranjați salata pe farfurii individuale sau pe un vas de servit și lingurați smochinul și reducerea balsamică peste salată, stropind înainte și înapoi peste farfurie.