Endive "linguri" cu brânză de capră cu lămâie
Endive "linguri" cu brânză de capră cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 60 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți coriandru, crenguțe foarte coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Endive "linguri" cu brânză de capră cu lămâie, Chiftele cu brânză de capră, ierburi și lămâie, și Sandwich cu Cuke și ridiche cu brânză de capră cu lămâie.
Instrucțiuni
Folosind viraje pornite / oprite, amestecați brânza de capră, uleiul de măsline, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie în robotul de bucătărie doar până când este neted și cremos.
Transferați amestecul într-un castron mediu. Se amestecă coriandru tocat și arpagic. Condimentează amestecul de brânză după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.) Dacă doriți, transferați amestecul de brânză în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu mic.
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii andivei. Frunze Separate.
Tăiați miezurile, cu câteva frunze mai mici încă atașate, transversal în benzi subțiri. Aruncați andive feliate cu restul de 1 lingură de suc de lămâie într-un castron mare pentru a acoperi. Aranjați andive feliate pe platou mare. Pipă sau lingură aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de brânză la capătul larg al fiecărei frunze de andive.
Așezați 1 crenguță foarte mică de coriandru și felie de roșii deasupra fiecăruia. Aranjați frunzele în cercuri concentrice deasupra andivei feliate. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)