Enchiladas Florentin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Enchiladas Florentine. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, amidon de porumb, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Enchiladas Verdes con Pavo (Verde Chile Turcia Enchiladas), Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), și Enchiladas Verdes (Enchiladas Verde).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ricotta, spanacul, 1 cană de brânză și albușurile de ou. Lingurați centrul fiecărei tortilla.
Roll sus și locul cusătură partea în jos într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează. Se amestecă sosul taco. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă cilantro și sucul de lămâie.
Se toarnă peste enchiladas. Într-o tigaie antiaderentă, sotează ciupercile în ulei până se înmoaie; aranjați uniform peste enchiladas.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se încălzește. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.