Enchiladas de pui și porumb
Rețeta Enchiladas de pui și porumb ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 50 minute. Pentru $1.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 547 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, tortilla veche de făină de el, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas De Pui Din Crep De Porumb Albastru, Enchiladas de pui afumat cu porumb și poblanos prăjit, și Enchiladas De Pui Cu Rețetă De Salată De Porumb Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Întindeți 1/4 cană de sos enchilada în fundul vasului de copt. Rezervați 1/3 cană de porumb.
În castron mediu, amestecați puiul, 1 cană de brânză Monterey Jack, brânza mexicană, porumbul rămas, chimenul și pudra de usturoi. Puneți aproximativ 1/2 cană de umplere pe fiecare tortilla.
Rulați fiecare tortilla strâns; așezați cusătura în jos în vasul de copt.
Stropiți sosul enchilada rămas deasupra.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Presărați enchiladas cu restul de 1/2 cană de brânză Monterey Jack, porumb rezervat și coriandru.