Enchiladas de pui și orez
Rețeta Enchiladas de pui și orez este gata în aproximativ 54 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 429 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ulei de măsline, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Enchiladas de pui și orez, Enchiladas de pui cu sos verde și orez cu bob lung, și Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați sosul enchilada, sucul de roșii și amestecul de ciuperci. Lingură 1/4 cană amestec de ciuperci peste fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați orezul, puiul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de pui în centrul a 1 tortilla; rulați bine și așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Repetați procedura cu tortilla rămasă și amestecul de pui.
Puneți amestecul de ciuperci rămas peste enchiladas. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 25 de minute. Descoperi; se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți încă 4 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 5 minute. Completați fiecare enchilada cu 1 lingură smântână.