Enchiladas de pui și brânză

Enchiladas de pui și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 819 calorii, 52G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de tortilla de porumb, brânză feta, la 2 ardei serrano chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Enchiladas de pui și brânză, Brânză și enchiladas de pui, și Enchiladas de pui și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Feliați jumătate din ceapă în inele subțiri și dați deoparte.
Așezați cealaltă jumătate de ceapă, tomatillos și serranos pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți până când legumele sunt moi și ușor rumenite, 7 până la 10 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Transferați legumele și orice lichid într-un blender, adăugați bulionul și piureul. Condimentează cu 1/2 linguriță de sare și zahărul.
Între timp, stivați tortilele, înfășurați într-un prosop de hârtie umed și cuptor cu microunde doar până la cald și moale, 1 minut; păstrați acoperit. Aruncați puiul cu 2 căni de brânză mărunțită într-un bol. Puneți o porție din amestecul de pui pe mijlocul fiecărei tortilla.
Adăugați câteva frunze de cilantro și rotiți-le.
Așezați enchiladele una lângă alta într-un vas de copt ușor uleiat de 9 pe 13 inci și ungeți cu cele 2 linguri de ulei de măsline. Se fierbe până se rumenesc și auriu, 3 minute.
Se toarnă sosul tomatillo peste enchiladas și se acoperă cu restul de 1/2 cană de brânză mărunțită. Reveniți la cuptor și fierbeți până când brânza este bulbucată și maro aurie, 3 până la 5 minute.
Garnisiți cu inelele de ceapă, queso fresco și orice cilantro rămas.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.