Enchiladas De Pui Verde Chile
Green Chile pui Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 583 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Enchiladas De Pui Verde Chile, Pui-și-Verde Chile Enchiladas, și Pui & Verde Chile Enchiladas.
Instrucțiuni
Cojiți, tulpina și semințele de ardei iute, apoi tocați fin (tocați anaheims și poblanos, deoarece sunt mai robuste). Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ardei iute, sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute pentru a amesteca aromele.
Adăugați 1 1/4 cesti bulion și se fierbe până la redus cu o treime, aproximativ 10 minute.
Între timp, pregătiți tortilla: într-o tigaie mică, aduceți restul de 2 1/2 căni de bulion la foc mic. Lucrând cu unul câte unul, înmuiați foarte scurt tortilele în bulion pentru a se înmuia abia.
Transferați fiecare tortilla pe o foaie mare de copt (este posibil să aveți nevoie de 2 sau 3 foi). Nu se suprapun sau tortilla se va lipi.
Împărțiți 1 1/4 căni de brânză în mod egal între tortilla și acoperiți fiecare cu pui mărunțit, împărțind uniform. Înfășurați tortilla în jurul umplerii și transferului, cu fața în jos, la un 9-cu 13 - in. vas de copt.
Se toarnă sosul chile peste enchiladas, lăsând un centimetru gol la fiecare capăt al enchiladas dacă vă place un pic de criză, și de top cu restul de 3/4 cana de branza.
Coaceți până când brânza se fierbe și se rumeneste, 15 până la 20 de minute.
* Găsiți frozen-flacără prăjită New Mexico ardei iute verde, ușoară până la picant, pentru $6 pentru 5 lbs. la newmexicanconnection.com. dacă folosiți Anaheims și poblanos, fierbeți până se înnegresc peste tot, 10 până la 15 minute, întorcându-se o dată și lăsați-le să se răcească înainte de a se curăța.
Această rețetă este cea mai bună atunci când este făcută cu ardei iute din New Mexico, de preferință soiuri nordice, cum ar fi Chimayo. Anaheim chiles, care sunt un soi din New Mexico, sunt disponibile pe scară largă în tot vestul și fac un substitut fin pentru chilesroast verde nordic peste un arzător de aragaz sau sub un broiler pentru a înnegri pielea. (Și dacă sunteți sensibil la chiles, purtați mănuși atunci când manipulați.) Conserve de ardei iute verde pur și simplu nu-l taie aici.
A se vedea "găsirea Chiles New Mexico," (de mai jos) pentru surse de comandă prin poștă.
Găsirea chiles New Mexico
Semințe Native / căutare. Creșteți chiles din nordul New Mexico din semințe de moștenire. www.nativeseeds.org sau 866/622-
Noua Conexiune Mexicană. Nu am putut găsi o sursă fiabilă de comandă prin poștă pentru ardei iute verzi nordici prăjiți, dar am găsit aici ardei iute Sandia prăjiți buni. $ 56 pentru 5 lbs., inclusiv transportul maritim; www.newmexicanconnection.com sau 800/933-
Piața Fermierilor Santa Fe. Cel mai bun loc pentru a găsi Chile din nordul New Mexico, atât proaspete, cât și uscate. Diverse locații și ore; contact www.santafefarmersmarket.com sau 505/983-
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de fructe citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.