Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 736 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, ardei iute, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Enchiladas de pui cu sos cremos de Chile verde, Enchiladas de pui și fasole albă cu sos cremos de Chile verde, și Enchiladas de pui și dovlecei stivuite cu sos cremos de Chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa și smântâna într-un castron mic.
Încălziți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și praful de chili și gătiți până când ceapa este fragedă. Se amestecă puiul, ardeii iute și 2 linguri de amestec de supă.
Întindeți 1/2 cană de amestec de supă într-un vas de copt superficial de 2 litri. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de pui în centrul fiecărei tortilla.
Rulați și așezați cusătura în jos în vasul de copt. Puneți amestecul de supă rămas peste tortilla.
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 de minute sau până când enchiladele sunt fierbinți și clocotesc.