Enchiladas De Pui
Enchiladas de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 460 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, chimen măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo), și Enchiladas Verdes con Pavo (Verde Chile Turcia Enchiladas).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți puiul într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți puiul și răciți ușor. Tăiați puiul cu 2 furculițe și puneți-l într-un castron mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați jumătate de ceapă la pui.
Puneți jumătatea rămasă de ceapă, 1/2 cană de apă și următoarele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați 1/2 cană amestec de roșii și cremă de brânză în amestecul de pui.
Întindeți 1/2 cană amestec de roșii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit; întoarceți amestecul de roșii rămas în tigaie.
Se încălzește la foc mic până se încălzește; păstrați cald.
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, înmuiați tortilla în sos cald în tigaie, acoperind ambele părți.
Loc pe o farfurie; lingura 3 linguri de pui de umplere pe fiecare tortilla; roll up, și locul în vas. Spoon restul de sos peste enchiladas în vas.
Presărați enchiladas cu brânză cheddar.
Se coace, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până se încălzește bine.
Garnisiți cu ceapă verde și cilantro, dacă doriți.
Aceste enchiladas au fost relativ simple de preparat, iar rețeta a cerut ingrediente pe care de obicei le-aș avea deja în bucătăria mea, ceea ce este minunat! Aș putea înlocui cutia de ardei iute cu unul sau doi ardei jalapeo proaspeți pentru un pic mai mult condiment. Peggy Christoffer