Enchiladas de orez și fasole
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete pentru cutia de rețete, orez și fasole enchiladas ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 818 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de brânză, condimente cajun, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Enchiladas de fasole neagră și orez, Enchiladas de fasole neagră și orez cu sos Enchilada de casă, și Bean enchiladas.
Instrucțiuni
Încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului, apoi amestecați condimentul Cajun și majoritatea cepei de primăvară.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți tortilele cu fasolea prăjită, apoi acoperiți cu orez.
Întindeți jumătate de salsa pe baza unui vas de copt.
Înfășurați ambalajele, aranjați deasupra salsa, punctați peste jumătate de iaurt și presărați peste brânză. Gatiti 30 de minute pana devin aurii si clocotesc.
Se servește presărat cu restul de ceapă de primăvară, cu iaurtul rămas și salsa pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Enchiladan în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.