Rețeta de homar Enchiladas cu sos picant de dovlecei ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 50 minute. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $ 4.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză feta, pudră de ceapă, smog elvețian și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguină de dovlecei cu Langostinos și sos de homar, Enchiladas de curcan și dovlecei cu sos Tomatillo Verde, și Enchiladas de vită cu sos roșu picant.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 3 linguri de ulei de măsline și sotati dovleceii, jalapenos, usturoiul și ceapa până încep să se caramelizeze, aproximativ 5 minute. Apoi adăugați bulionul de legume și reduceți focul. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se fierbe 20 de minute. Puree într-un blender și ajustați condimentele, dacă este necesar. (Vezi nota lui Cook.) Țineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
3
Sareți apa clocotită cu generozitate și albiți frunzele de smog elvețian doar până când șchiopătează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți și scurgeți.
5
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, coriandrul, chimenul și pudra de ceapă. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 20 de secunde. Apoi adăugați homarul, sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Gatiti inca 30 de secunde pana la 1 minut, doar pentru ca aromele sa se combine. Aveți grijă să nu gătiți prea mult homarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Umăr
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New York
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Pentru a asambla, așezați o lingură de homar în fiecare frunză de brustă elvețiană albită și înfășurați-o ca o enchilada. Apoi turnați sosul deasupra și garnisiți cu brânza feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Chard Elvețian
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brocard Vau De Vey Premier Cru Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Brocard Vau De Vey Premier Cru Chablis
Un halat auriu pal în pahar. Pe nas, predominanța citricelor, confit de lamaie. Gustul este gustos, cu o salinitate aproape picantă și un finisaj foarte elegant.