Enchiladas De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Enchiladas de fasole neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 226 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, porumb de sâmbure, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 222 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Enchiladas De Fasole Neagră, Enchiladas De Fasole Neagră, și Enchiladas De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și chimenul; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă porumbul, salsa, fasolea și 1 cană de brânză.
Pe placa cu microunde, stivuiți tortilla și acoperiți cu un prosop de hârtie; cuptor cu microunde la 1 minut pentru a se înmuia.
Așezați 1/4 cană amestec de fasole de-a lungul centrului fiecărei tortilla.
Rulați bine și așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt; lingură amestecul de fasole rămas deasupra.
Se toarnă sosul enchilada peste enchiladas, întinzându-se pentru a acoperi toate tortilele.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și sosul este Bulbuc în jurul marginilor.
Se ornează cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.