Enchiladas Cremoase De Pui Cu Lămâie
Nevoie de o curs principal fără gluten? Enchiladele cremoase de pui cu lămâie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 321 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână coriandru, tortilla de porumb, iaurt grecesc de 100 de chei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Pui De Var Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți ceapa, ardeii iute și puiul la foc mediu-mare aproximativ 3 minute sau până când puiul este cald și ceapa începe să devină translucidă.
Se ia de pe foc; se amestecă iaurtul, 1/4 cană de coriandru și sucul de lămâie. Se amestecă 1/2 cană din sosul enchilada.
Umpleți fiecare tortilla cu 1/4 cană amestec de pui.
Rulați; așezați cusătura în jos în vasul de copt.
Întindeți sosul enchilada rămas peste tortilla; se presară cu brânză.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Presărați cilantro rămas peste enchiladas; se servește cald.