Enchiladas Cheesy
Cheesy Enchiladas este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 45g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de piept de pui, Tortilla, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas Cheesy, Enchiladas De Pui Cheesy, și Enchiladas De Dovlecei Cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în 5 bucăți.
Se pune într-o tigaie mare, se presară cu pudră de chili și se acoperă cu 1/2 cană de apă. Aduceți doar la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute, până când un termometru introdus în cea mai groasă parte înregistrează 74°.
Transferați puiul pe o tăietură (turnați orice apă rămasă), tăiați sau tăiați în bucăți mici și reveniți la tigaie.
Adăugați fasole, porumb și salsa. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana cand amestecul este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 191°; ceață o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Așezați o tortilla pe o suprafață de lucru; întindeți 1/2 cană de amestec de pui în centru.
Rulați și așezați cusătura în jos în tigaie. Repetați cu tortilele rămase și amestecul de pui. (Dacă ți-a rămas pui, întinde-l deasupra enchiladelor.)
Coaceți timp de 10 minute.
Presărați brânza uniform peste enchiladas; coaceți până când brânza s-a topit și enchiladas sunt fierbinți, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.