Enchilada Chili
Reteta Enchilada Chili este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 490 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos vechi el enchilada, porumb de miez, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Enchilada Chili, Miez Enchilada Chili Dip, și Chicken Enchilada Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă roșiile, sosul enchilada și porumbul în carne de vită.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă fasolea. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.
Presărați porții individuale cu chipsuri de porumb.