Empanaditas con Papas y Chorizo (mici Empanadas cu cartofi și Chorizo)
Empanaditas con Papas y Chorizo (mici Empanadas cu cartofi și Chorizo) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-cartofi prăjiți cu ceapă perlată și usturoi întreg, Papas Con Chorizo, și Chorizo y Papas mic dejun Burritos.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până la combinare.
Adăugați unt; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet 1/2 cană apă cu gheață și oțet prin jgheabul alimentar, procesând doar până la combinare (nu formați o bilă). Apăsați ușor amestecul în 2 (5-inch) cercuri pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 1 oră.
Îndepărtați chorizo din carcase. Gătiti chorizo într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Așezați într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Adăugați chorizo, boia de ardei și restul de 1/4 linguriță de sare; amestecați până se combină bine.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți aluatul din frigider și înjumătățiți fiecare disc.
Așezați 1 porție de aluat între 2 foi de hârtie de ceară.
Rulați într-o grosime de 1/4 inci; tăiați 2 cercuri (3 inci) cu un tăietor de biscuiți. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Combinați excesul de aluat, rotiți până la grosimea de 1/4 inci și tăiați 4 cercuri (3 inci) cu un tăietor de biscuiți. Lucrând cu 1 cerc la un moment dat (acoperiți cercurile rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), lingurați 1 lingură amestec de cartofi în centrul fiecărui cerc; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Așezați empanadita pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu cercurile de aluat rămase și amestecul de cartofi.
Combinați restul de 1 lingură de apă și albusul de ou. Periați ușor vârfurile de empanaditas cu amestec de ouă.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.