Empanadillas
Empanadillas este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de foietaj, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tunan și Empanadillas de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. F. Line foaie mare de biscuiți cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz. Se amestecă stafidele, măslinele și chimenul; se ia de pe foc.
Pe suprafața ușor făinată, rulați 1 foaie de patiserie în dreptunghi de 12x9 inci, tăind marginile, dacă este necesar.
Tăiați în douăsprezece pătrate de 3 inci.
Așezați 1 lingură de amestec de cârnați pe fiecare pătrat de patiserie. Într-un castron mic, bateți oul și apa cu furculița până se omogenizează bine.
Periați amestecul de ouă pe marginile pătratelor de patiserie. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face triunghiuri; apăsați marginile cu furculița pentru a sigila.
Așezați pe foaia cookie. Repetați cu amestecul rămas de patiserie și cârnați.
Ungeți vârfurile triunghiurilor cu amestec de ouă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.