Empanade de ton și măsline verzi
Rețeta Tunan și Empanadas de măsline verzi ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 461 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de lapte, ton, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă de salată de ton, măsline, Avocado și fasole verde, Salată italiană de ton, măsline verzi și mandarină pe pâine la grătar, și Carne de vită și măsline Empanadas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și frunza de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional până când ceapa se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Adăugați roșiile și pimentn și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Aruncați frunza de dafin.
Într-un castron, rupeți ușor tonul.
Adăugați măslinele, oul tocat și pătrunjelul și amestecați amestecul de roșii-ceapă. Se condimentează cu sare și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți foile de foietaj pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosind un tăietor de biscuiți de 4 1/2 inch, tăiați patiseria în 12 runde. Folosind un sucitor, rulați ușor fiecare rundă la un diametru de 5 inci.
Lingurați 2 linguri de umplutură de ton pe 1 parte a fiecărei runde de patiserie. Îndoiți patiseria peste umplutură și apăsați marginile pentru a sigila decorativ cu dinții unei furculițe.
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și setați 6 empanadas pe fiecare foaie. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 400 și așezați 2 rafturi în centru. Într-un castron mic, bateți oul cu laptele. Periați ușor empanadele cu spălarea ouălor.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când empanadele devin maro auriu intens.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.