Empanadas De Vită La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Empanada de vită coaptă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 104 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, cățelul de usturoi, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Empanadas De Vită La Cuptor, Empanadas De Vită La Cuptor (Ușor), și Empanadas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura; se fierbe 8 minute sau până se termină cartoful, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură. Mișto.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 2 foi de copt la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Scurgeți amestecul de carne într-un colizor peste un bol. Aruncați lichidul. Se toacă fin amestecul de carne cu un cuțit sau se pune într-un robot de bucătărie și se pulsează de 2 ori sau până se toacă fin.
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând cu un bici.
Lucrând cu un înveliș de ton câștigat la un moment dat (acoperiți ambalajele de ton câștigate rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), lingurați 1 lingură amestec de carne de vită în centrul fiecărui înveliș. Umeziți marginile fiecărui înveliș cu amestecul de amidon de porumb. Aduceți 2 colțuri opuse împreună. Strângeți punctele pentru a sigila, formând un triunghi.
Așezați învelișul umplut pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu amestecul rămas de carne de vită, ambalajele de tonă câștigate și amestecul de amidon de porumb.
Scoateți foile de copt din cuptor; înveliți foile de copt cu spray de gătit. Aranjați empanadele într-un singur strat pe foi de copt. Înveliți empanadele cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la aur, întorcând o dată.
Garnisiți cu cilantro, dacă doriți.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Recolta 2018 confirmă așteptările unui puternic caracter fructat în nas, dar și în gură. Are o culoare roșie intensă de cireș, foarte compactă. Fructe roșii (cireșe, mure și afine) arome intense. În gură este densă, cărnoasă, foarte proaspătă și cu tanini de înaltă calitate. Lingeringfinish, cu amintiri de fructe.