Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 34 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 96. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, ardei gras, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivoliță, Mușcături de pui de bivol cu sos de scufundare cu brânză albastră, și Buffalo pui perisoare submarine cu usturoi sos de brânză albastră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa și ardeiul verde în ulei până când sunt crocante.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Într-un castron mare, combinați puiul, brânza mozzarella, sosul de aripi, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de ceapă.
Pe o suprafață ușor făinată, derulați o patiserie.
Rulați într-un 12-in. cerc.
Tăiați cu un 3-in înfăinat. tăietor de biscuiți.
Îndepărtați excesul de aluat și resturile de reroll. Repetați cu patiseria rămasă.
Bateți ouăle și apa; periați marginile cercurilor de patiserie.
Așezați lingurițe de umplere în centre. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse.
Ungeți cu amestecul de ouă rămas.
Se coace la 400 la 9-12 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Adăugați brânză albastră; gatiti si amestecati 2 minute mai mult sau pana cand branza se topeste si sosul se ingroasa.
Se servește cu empanadas.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.