Empanada Aluat

Empanada Aluat
Reteta Empanada aluat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 24 de porții cu 33 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, masa harina, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Empanada Aluat, Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, și Pumpkin Empanada.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista