Emma ' s Slow Cooker Clam Chowder
Emma ' s Slow Cooker Clam Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Manhattan Clam Chowder, Aragaz Lent New England Clam Chowder, și Aragaz Lent Supă De Scoici În Stil Manhattan.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Se toarnă grăsimea de slănină și se pun bucățile de slănină scurse într-un aragaz lent.
Amestecați roșiile, scoicile, cartofii, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, sarea, piperul, cimbru și frunza de dafin în aragazul lent, acoperiți și puneți aragazul la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si aromele sunt bine amestecate, 8-10 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.