Ellie Krieger ' s Double-Chocolate Brownies
Rețeta de ciocolată dublă a lui Ellie Krieger ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 24. O porție conține 325 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, iaurt, făină de patiserie din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pastele lui Ellie Krieger Primavera, Slaw-ul de sud-vest al lui Ellie Krieger, și Emerald Stir Fry al lui Ellie Krieger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Topiți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional; nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Bateți făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul brun până se omogenizează, apoi adăugați iaurtul, uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Se amestecă amestecul de ciocolată topită până se amestecă.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se umezesc.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu nuci, dacă doriți.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport înainte de feliere.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Topiți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional; nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Bateți făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul brun până se omogenizează, apoi adăugați iaurtul, uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Se amestecă amestecul de ciocolată topită până se amestecă.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se umezesc.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu nuci, dacă doriți.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport înainte de feliere.