Rețeta de ciocolată dublă a lui Ellie Krieger ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 24. O porție conține 325 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, iaurt, făină de patiserie din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pastele lui Ellie Krieger Primavera, Slaw-ul de sud-vest al lui Ellie Krieger, și Emerald Stir Fry al lui Ellie Krieger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional; nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul brun până se omogenizează, apoi adăugați iaurtul, uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă amestecul de ciocolată topită până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se umezesc.
6
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu nuci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Fotografie de Kate Sears
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Topiți ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional; nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Bateți făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul brun până se omogenizează, apoi adăugați iaurtul, uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se amestecă amestecul de ciocolată topită până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se umezesc.
14
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu nuci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport înainte de feliere.