Bacon & Tomato-Topped Haddock durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 369 de calorii, 33 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 4,26 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Un amestec de pesmet panko, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: eglefin cu slănină și roșii, eglefin cu firimituri și pâine de carne cu slănină și roșii.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până când este parțial gătit, dar nu este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc; se amestecă pesmetul, roșiile și pătrunjelul. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți ulei și unt într-un 15x10x1 inch neuns. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Puneți fileurile în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Stropiți cu suc de lămâie și stropiți cu sare. Acoperiți cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Coaceți, descoperit, 10-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Lexème Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.