Eglefin Copt-Schelvisch Gebraden
Eglefin la cuptor-Gebraden Schelvisch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri principale. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 692 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, unt, eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Eglefin Copt, Eglefin Copt, și Cod Simplu Copt (Sau Eglefin).
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit (Pam) și preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați peștele în tigaie și așezați o felie de lămâie pe fiecare bucată.
Se presară cu firimituri, se condimentează cu sare și se punctează liberal cu unt.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când peștele este gata (se va descuama ușor).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.