Eglefin afumat și pudră de praz
Afumat eglefin & praz chowder ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 4.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 660 calorii, 42G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, slănină strecurată, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Praz Și Pudră De Eglefin Afumată, Eglefin Afumat, Praz Și Pudră De Fasole Cu Unt Fără Lactate, și Risotto de eglefin afumat și praz.
Instrucțiuni
Așezați eglefinul într-o tigaie adâncă și turnați peste lapte. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă netulburat aproximativ 5 minute, până când eglefinul este doar gătit. Ridicați eglefinul din lapte, îndepărtați pielea și oasele și fl ake pe o farfurie. Rezervați laptele pentru mai târziu.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare (de preferință antiaderentă) și prăjiți ușor slănina până începe să se rumenească.
Adăugați țelina, prazul, frunzele de dafin și cartofii și gătiți câteva minute.
Se toarnă stocul și laptele rezervat. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați eglefinul în fulgi, porumbul dulce și smântâna. Se condimentează cu piper (nu ar trebui să aibă nevoie de sare) și se amestecă pătrunjelul.
Se încălzește ușor, apoi se servește.