Reteta Eggnog Pound tort se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 387 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1081 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită praf de copt, coniac, coniac și zahăr pudră. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eggnog Pound Tort, Eggnog Pound Tort, și Eggnog Pound Tort.
Instrucțiuni
1
Înmuiați afinele. Înmuiați merișoarele tocate uscate și coaja de portocală în coniac într-un castron mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De Portocala
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul. Reglați raftul la treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți cu generozitate interiorul unei tigaie bundt de 9 până la 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă ingredientele uscate. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, sarea, nucșoara, scorțișoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Cremă untul și zahărul. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul până devine cremos, 30-45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc ocazional, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouă pe rând, bătând 1 minut după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
8
Adăugați ingrediente uscate și ouă în amestecul de zahăr din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Unt Tari Zdrobite
Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți vasul de amestecare din mixer și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a adăuga ușor ingredientele uscate în 4 adaosuri, alternând cu ouă (începeți și terminați cu ingrediente uscate). Îndoiți ușor coaja de portocală, afine uscate și orice coniac rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Coaja De Portocala
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Bomboane De Unt Tari Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Coace. Puneți aluatul în tigaia pregătită și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți la 325 de minute 55-60 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. De asemenea, puteți folosi o frigăruie de bambus și introduceți-o în partea cea mai groasă a tortului. Dacă iese curat, s-a terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Mișto.
13
Scoateți din cuptor și răciți în poziție verticală în tigaie pe un suport timp de 10 minute. Inversați tortul pe un suport în timp ce tortul este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lăsați să se răcească complet.
15
Pregătiți glazura. Odată ce tortul s-a răcit complet, pregătiți glazura amestecând împreună zahăr pudră, suc de portocale și coniac. (Puteți sub brandy cu mai mult suc de portocale sau apă, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Precum Invidia îngerilor
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Faceți glazura groasă dacă doriți o ploaie groasă și pronunțată sau faceți-o mai subțire dacă doriți o glazură oarecum translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
17
Tort cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
18
Așezați tortul pe platoul de servire. Faceți câteva găuri în partea de sus și stropiți cu coniac, dacă doriți. Folosiți o lingură pentru a curge glazura pe tort cu mișcări înainte și înapoi pentru a crea un model cu dungi. Sau, dacă glazura este suficient de subțire, puteți folosi o perie de patiserie pentru a peria glazura.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de ouă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.