Eggnog Fudge
Nevoie de o desert fără gluten? Fudge cu ouă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 675 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, cireșe confiate, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Eggnog Fudge, Eggnog Fudge, și Eggnog Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați un loafpan de 8" X4 " cu folie de aluminiu; folie de unt și puneți deoparte.
Combinați primele 4 ingrediente îno cratiță grea de 4 litri. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Spălați cristalele de pe părțile laterale ale tigaiei, folosind o perie de patiserie înmuiată în apă fierbinte. Introduceți un termometru pentru bomboane în amestecul de ouă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand termometrul Inregistreaza 23
Se ia de pe foc și se răcește, netulburat, până când temperatura scade la 190 (15 până la 18 minute).
Se amestecă nucile pecan și restul de 3 ingrediente; bateți cu o lingură de lemn până când fudge se îngroașă și începe să-și piardă luciul (5 până la 8 minute).
Se toarnă bomboane în tigaie pregătită. Se răcește complet; tăiat în pătrate.