Edamame Wontons
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Edamame Wontons. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 48 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de arpagic, ulei vegetal, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chicken Wontons, Nutella Wontons, și Crab Wontons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului.
Rezervați 1/2 cană de apă de gătit; scurgeți edamame și puneți 3/4 cană deoparte.
Într-un blender, învârtiți 1 cană edamame rămasă cu ghimbir, suc de lămâie, sare și aproximativ 1/3 până la 1/2 cană de apă de gătit rezervată.
Transferați pasta edamame într-un castron, amestecați cu edamame întregi și arpagic.
Aduceți o oală mare și adâncă cu apă sărată la fierbere ușoară și adăugați ulei vegetal.
Umpleți ambalajele wonton cu 1 linguriță. umplutură edamame și umplutură superioară cu o frunză de coriandru (acoperiți ambalajele neumplute cu un prosop umed). Umeziți marginile ambalajului cu apă, pliați peste umplutură și apăsați pentru a sigila. Fierbeți wontonii în loturi până când plutesc la suprafață, 2 minute.
Se servește cu sos de soia.