Eclere Tradiționale
Eclairs tradiționale este un lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și făină. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați Rccclairs, Eclairs, și Eclairs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă, unt, zahăr și sare la fierbere la foc mediu.
Adăugați făina la una; se amestecă până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până la neted și strălucitor.
Introduceți un vârf rotund mare într-o pungă de patiserie sau o pungă de plastic resigilabilă pentru sarcini grele; adăugați aluat. Țeavă în 12 benzi (aproximativ 3 in. lung) 3 în. separat pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Tăiați imediat o fantă în fiecare pentru ca aburul să scape; rece.
Pentru umplere, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică; adăugați treptat lapte până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu până se îngroașă și se clocotește. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se amestecă 1 cană de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie. Se aduce la fierbere ușoară; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Mișto.
Pufuri despicate; îndepărtați și aruncați aluatul moale din interior. Umpleți eclairs chiar înainte de servire. Înlocuiți blaturile; praf cu zahăr de cofetărie sau întins cu glazură. Puneți la frigider resturile.