Eclere Tradiționale

Eclere Tradiționale
Eclairs tradiționale este un lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și făină. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați Rccclairs, Eclairs, și Eclairs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă, unt, zahăr și sare la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făina la una; se amestecă până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până la neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Introduceți un vârf rotund mare într-o pungă de patiserie sau o pungă de plastic resigilabilă pentru sarcini grele; adăugați aluat. Țeavă în 12 benzi (aproximativ 3 in. lung) 3 în. separat pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Tăiați imediat o fantă în fiecare pentru ca aburul să scape; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Pentru umplere, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică; adăugați treptat lapte până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu până se îngroașă și se clocotește. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc.
10
Se amestecă 1 cană de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie. Se aduce la fierbere ușoară; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
12
Pufuri despicate; îndepărtați și aruncați aluatul moale din interior. Umpleți eclairs chiar înainte de servire. Înlocuiți blaturile; praf cu zahăr de cofetărie sau întins cu glazură. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista