Eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 525 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Produse de patiserie de Crăciun: eclere cu Ganache de ciocolată cu mentă, Plăcintă Cu Ganache De Ciocolată Cu Mentă, și Torturi Ganache Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru patiserie: centrați două rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pregătiți o pungă de patiserie cu un vârf mare, rotund. Dacă nu aveți o pungă de patiserie, o geantă cu fermoar cu un colț tăiat va funcționa foarte bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați untul, apa, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se presară făina și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Amestecând constant, gătiți aluatul timp de aproximativ 2 minute, sau până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și nu mai există apă adunată în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 minute, amestecând de patru sau cinci ori pentru a împiedica aluatul să se lipească de fundul tigaiei fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați aluatul într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle pe rând. După ce se adaugă toate ouăle, continuați să bateți până când aluatul are o consistență uniformă; ar trebui să fie lipicios și să formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă mare cu fermoar, cu un colț mare tăiat. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în benzi lungi de 6 inci, aproximativ lățimea și lungimea unui cârnat Italian. Asigurați-vă că lăsați 2 inci de spațiu între produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Glisați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 de grade și coaceți încă 30 de minute, sau până când produsele de patiserie se umflă și au o culoare aurie superbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Odată complet răcit, tăiați eclerele în jumătate de lungime folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cuțit De Pâine
9
În timp ce produsele de patiserie se răcesc, pregătiți crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
10
Pentru crema de patiserie: într-o oală cu fund greu de 3 litri, bateți laptele și gălbenușurile împreună. Pune deoparte. Într-un castron mic, cernem împreună făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
11
Puneți oala cu lapte și gălbenușuri la flacără medie, încălzind doar până când se formează bule în jurul marginilor și suprafața începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Presărați amestecul de făină, amestecând rapid pentru a rupe orice bulgări. Aduceți crema de patiserie doar la fierbere, amestecând continuu și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand crema se ingroasa si acopera puternic spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se ia de pe foc.
14
Se amestecă untul și vanilia, amestecând până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
15
Lăsați crema de patiserie să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1
Turnați ciocolata într-un vas de amestecare metalic. Găsiți o oală suficient de mare pentru a găzdui confortabil vasul de amestecare din metal, fără ca întregul bol să cadă înăuntru. Puneți vasul cu ciocolata deoparte. Umpleți vasul gol pe jumătate cu apă și puneți la foc mediu să fiarbă. Odată ce apa fierbe, reduceți flacăra la minim, astfel încât apa să rămână fierbinte fără a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați frișcă, unt și extract de mentă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Suc Alb De Afine
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Șoptind constant, încălziți crema până la fierbere, dar nu lăsați-o să fiarbă. Ar trebui să vedeți bule care se formează în jurul marginilor vasului. Dacă utilizați un termometru, temperatura cremei ar trebui să fie de aproximativ 180 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
4
Setați vasul de ciocolată în oala de apă clocotită, creând un cazan dublu. Se toarnă imediat smântână fierbinte peste ciocolata tocată și se bate până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți ciocolata de pe foc și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1
Scoateți jumătatea superioară a eclairurilor și lingurați crema de patiserie în porțiunea inferioară a foietajului. Înlocuiți blatul și așezați produsele de patiserie pe un suport de răcire cu o bucată de folie întinsă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați
2
Stropiți eclerele cu ganache caldă, scoțând orice glazură suplimentară din folie și turnând-o înapoi în castron. Dacă ganache-ul începe să se întărească, puneți-l înapoi peste cazanul dublu și amestecați până se încălzește și slăbiți puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
3
Pentru a decora, presărați eclerele stropite cu bastoane de bomboane zdrobite, zahăr colorat sau alte stropi festive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea Zahărului
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas