Eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă

Eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 525 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Produse de patiserie de Crăciun: eclere cu Ganache de ciocolată cu mentă, Plăcintă Cu Ganache De Ciocolată Cu Mentă, și Torturi Ganache Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru patiserie: centrați două rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pregătiți o pungă de patiserie cu un vârf mare, rotund. Dacă nu aveți o pungă de patiserie, o geantă cu fermoar cu un colț tăiat va funcționa foarte bine.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați untul, apa, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se presară făina și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Amestecând constant, gătiți aluatul timp de aproximativ 2 minute, sau până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și nu mai există apă adunată în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 minute, amestecând de patru sau cinci ori pentru a împiedica aluatul să se lipească de fundul tigaiei fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați aluatul într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle pe rând. După ce se adaugă toate ouăle, continuați să bateți până când aluatul are o consistență uniformă; ar trebui să fie lipicios și să formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă mare cu fermoar, cu un colț mare tăiat. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în benzi lungi de 6 inci, aproximativ lățimea și lungimea unui cârnat Italian. Asigurați-vă că lăsați 2 inci de spațiu între produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Glisați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 de grade și coaceți încă 30 de minute, sau până când produsele de patiserie se umflă și au o culoare aurie superbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Odată complet răcit, tăiați eclerele în jumătate de lungime folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
9
În timp ce produsele de patiserie se răcesc, pregătiți crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
10
Pentru crema de patiserie: într-o oală cu fund greu de 3 litri, bateți laptele și gălbenușurile împreună. Pune deoparte. Într-un castron mic, cernem împreună făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Puneți oala cu lapte și gălbenușuri la flacără medie, încălzind doar până când se formează bule în jurul marginilor și suprafața începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Presărați amestecul de făină, amestecând rapid pentru a rupe orice bulgări. Aduceți crema de patiserie doar la fierbere, amestecând continuu și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand crema se ingroasa si acopera puternic spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Se ia de pe foc.
14
Se amestecă untul și vanilia, amestecând până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Lăsați crema de patiserie să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1
Turnați ciocolata într-un vas de amestecare metalic. Găsiți o oală suficient de mare pentru a găzdui confortabil vasul de amestecare din metal, fără ca întregul bol să cadă înăuntru. Puneți vasul cu ciocolata deoparte. Umpleți vasul gol pe jumătate cu apă și puneți la foc mediu să fiarbă. Odată ce apa fierbe, reduceți flacăra la minim, astfel încât apa să rămână fierbinte fără a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați frișcă, unt și extract de mentă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Șoptind constant, încălziți crema până la fierbere, dar nu lăsați-o să fiarbă. Ar trebui să vedeți bule care se formează în jurul marginilor vasului. Dacă utilizați un termometru, temperatura cremei ar trebui să fie de aproximativ 180 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Setați vasul de ciocolată în oala de apă clocotită, creând un cazan dublu. Se toarnă imediat smântână fierbinte peste ciocolata tocată și se bate până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți ciocolata de pe foc și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1
Scoateți jumătatea superioară a eclairurilor și lingurați crema de patiserie în porțiunea inferioară a foietajului. Înlocuiți blatul și așezați produsele de patiserie pe un suport de răcire cu o bucată de folie întinsă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Stropiți eclerele cu ganache caldă, scoțând orice glazură suplimentară din folie și turnând-o înapoi în castron. Dacă ganache-ul începe să se întărească, puneți-l înapoi peste cazanul dublu și amestecați până se încălzește și slăbiți puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Pentru a decora, presărați eclerele stropite cu bastoane de bomboane zdrobite, zahăr colorat sau alte stropi festive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista