Eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă

Eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați eclere de vacanță cu Ganache de ciocolată cu mentă. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 525 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Produse de patiserie de Crăciun: eclere cu Ganache de ciocolată cu mentă, Plăcintă Cu Ganache De Ciocolată Cu Mentă, și Torturi Ganache Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru patiserie: centrați două rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 425 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pregătiți o pungă de patiserie cu un vârf mare, rotund. Dacă nu aveți o pungă de patiserie, o geantă cu fermoar cu un colț tăiat va funcționa foarte bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați untul, apa, zahărul și sarea într-o oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se presară făina și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Amestecând constant, gătiți aluatul timp de aproximativ 2 minute, sau până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și nu mai există apă adunată în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 minute, amestecând de patru sau cinci ori pentru a împiedica aluatul să se lipească de fundul tigaiei fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați aluatul într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle pe rând. După ce se adaugă toate ouăle, continuați să bateți până când aluatul are o consistență uniformă; ar trebui să fie lipicios și să formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă mare cu fermoar, cu un colț mare tăiat. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în benzi lungi de 6 inci, aproximativ lățimea și lungimea unui cârnat Italian. Asigurați-vă că lăsați 2 inci de spațiu între produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Glisați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 de grade și coaceți încă 30 de minute, sau până când produsele de patiserie se umflă și au o culoare aurie superbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Odată complet răcit, tăiați eclerele în jumătate de lungime folosind un cuțit de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
9
În timp ce produsele de patiserie se răcesc, pregătiți crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
10
Pentru crema de patiserie: într-o oală cu fund greu de 3 litri, bateți laptele și gălbenușurile împreună. Pune deoparte. Într-un castron mic, cernem împreună făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Puneți oala cu lapte și gălbenușuri la flacără medie, încălzind doar până când se formează bule în jurul marginilor și suprafața începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Presărați amestecul de făină, amestecând rapid pentru a rupe orice bulgări. Aduceți crema de patiserie doar la fierbere, amestecând continuu și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand crema se ingroasa si acopera puternic spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Se ia de pe foc.
14
Se amestecă untul și vanilia, amestecând până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
15
Lăsați crema de patiserie să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1
Turnați ciocolata într-un vas de amestecare metalic. Găsiți o oală suficient de mare pentru a găzdui confortabil vasul de amestecare din metal, fără ca întregul bol să cadă înăuntru. Puneți vasul cu ciocolata deoparte. Umpleți vasul gol pe jumătate cu apă și puneți la foc mediu să fiarbă. Odată ce apa fierbe, reduceți flacăra la minim, astfel încât apa să rămână fierbinte fără a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați frișcă, unt și extract de mentă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Șoptind constant, încălziți crema până la fierbere, dar nu lăsați-o să fiarbă. Ar trebui să vedeți bule care se formează în jurul marginilor vasului. Dacă utilizați un termometru, temperatura cremei ar trebui să fie de aproximativ 180 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Setați vasul de ciocolată în oala de apă clocotită, creând un cazan dublu. Se toarnă imediat smântână fierbinte peste ciocolata tocată și se bate până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți ciocolata de pe foc și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1
Scoateți jumătatea superioară a eclairurilor și lingurați crema de patiserie în porțiunea inferioară a foietajului. Înlocuiți blatul și așezați produsele de patiserie pe un suport de răcire cu o bucată de folie întinsă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Stropiți eclerele cu ganache caldă, scoțând orice glazură suplimentară din folie și turnând-o înapoi în castron. Dacă ganache-ul începe să se întărească, puneți-l înapoi peste cazanul dublu și amestecați până se încălzește și slăbiți puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Pentru a decora, presărați eclerele stropite cu bastoane de bomboane zdrobite, zahăr colorat sau alte stropi festive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista