Easy Soda Cracker Baruri

Easy Soda Cracker Baruri
Easy Soda Cracker baruri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 154 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, lapte condensat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Soda Cracker Fudge, Soda Cracker Bomboane De Ciocolată, și Club Cracker Baruri Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți margarina și adăugați biscuiți de sodă; se întinde într-o tigaie de tort de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Pentru LegarePentru Legare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Presărați nucă de cocos, chipsuri de ciocolată și nuci uniform peste amestecul de cracker de sodă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pentru LegarePentru Legare
NuciNuci
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se toarnă laptele peste nuci și se coace 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista