Easy Slow Cooker BBQ piept de vită

Easy Slow Cooker BBQ piept de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 696 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți chipotles în sos adobo, piept de vită, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită Ușor De Gătit Lent, Fotografii de prindere și piept de vită ușor de gătit lent, și Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele sosului de grătar într-un aragaz lent de 3 litri sau mai mare și amestecați pentru a combina.
Așezați toate ingredientele de piept măsurate, cu excepția pieptului, într-un castron mediu și amestecați pentru a combina.
Așezați pieptul pe o tăietură și tăiați-l pe jumătate în lățime. Înveliți-l uniform cu frecarea condimentelor și așezați cele 2 bucăți de piept în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic până când furculița este fragedă, aproximativ 10 ore.
Transferați pieptul pe o tăietură curată.
Se toarnă sosul de grătar din aragazul lent într-un vas mediu rezistent la căldură și se lasă deoparte.
Îndepărtați excesul de grăsime din piept și aruncați-l. Feliați carnea împotriva bobului în bucăți groase de 1/4 inch și readuceți-o în aragazul lent. (Alternativ, puteți tăia carnea cu 2 furculițe.) Folosiți o lingură pentru a degaja și arunca grăsimea de pe suprafața sosului de grătar. Întoarceți sosul în aragazul lent și amestecați ușor pentru a-l combina cu carnea. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de niciun fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finări. Este un vin cu corp mediu, proaspăt, cu fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care încă arată unele dintre personaje vibrante minunate.Vegan