Easy Cornbread-Mere Umplute Cu Cârnați

Easy Cornbread-Mere Umplute Cu Cârnați
Easy Cornbread-cârnați umplute mere ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 267 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.08 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc măcinați, pătrunjel, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de pâine de porumb cu cârnați și mere, Sos de pâine de porumb cu cârnați, mere și ciuperci, și Umplutură de cârnați de porumb cu mere și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți cârnații din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Tăiați merele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți cu grijă pulpa de mere și miezurile într-un castron, lăsând o coajă de 1/4 inch. Frecați amestecul de suc de lămâie uniform pe părțile tăiate ale cojilor de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Scoateți și aruncați semințele și miezurile din pulpa de mere; tăiați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Saut ceapa și pulpa de mere în picături fierbinți la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până când lichidul se evaporă și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se amestecă umplutura, amestecul de mere, cârnații și pătrunjelul într-un castron mare. Lingura umplutura amestec uniform în coji de mere (aproximativ 1/2 cana umplutura pe coajă de mere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați merele într-un vas de copt de 13 x 9 inci și turnați 1 cană de oțet de cidru în jurul merelor în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Serviți imediat.
14
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de pâine de porumb cu aragaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Amestecă.
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista