Easy Cornbread-Mere Umplute Cu Cârnați
Easy Cornbread-cârnați umplute mere ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 267 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.08 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc măcinați, pătrunjel, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de pâine de porumb cu cârnați și mere, Sos de pâine de porumb cu cârnați, mere și ciuperci, și Umplutură de cârnați de porumb cu mere și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scoateți cârnații din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând picături în tigaie.
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie.
Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 cană de apă.
Tăiați merele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți cu grijă pulpa de mere și miezurile într-un castron, lăsând o coajă de 1/4 inch. Frecați amestecul de suc de lămâie uniform pe părțile tăiate ale cojilor de mere.
Scoateți și aruncați semințele și miezurile din pulpa de mere; tăiați pulpa.
Saut ceapa și pulpa de mere în picături fierbinți la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până când lichidul se evaporă și ceapa este fragedă.
Se amestecă umplutura, amestecul de mere, cârnații și pătrunjelul într-un castron mare. Lingura umplutura amestec uniform în coji de mere (aproximativ 1/2 cana umplutura pe coajă de mere).
Așezați merele într-un vas de copt de 13 x 9 inci și turnați 1 cană de oțet de cidru în jurul merelor în vas.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când merele sunt fragede.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de pâine de porumb cu aragaz