Easy Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel
Easy Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ovăz laminat, granny smith și mere golden yummy, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping, Nectarine și prune crocante cu fulgi de ovăz Streusel, și Mătușii Jimmy Streusel Apple Crisp.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți ușor un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt.
Combinați merele, zahărul granulat, scorțișoara și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi.
Așezați amestecul de mere în vasul de copt pregătit și lăsați-l deoparte.Folosind același castron ca și pentru amestecarea merelor, amestecați împreună zahărul brun, ovăzul, făina și restul de 1/8 linguriță de sare până se combină uniform. Cu vârful degetelor, amestecați bucățile de unt până se formează aglomerări mici și untul este bine încorporat, aproximativ 2 minute.
Presărați toppingul uniform peste mere și coaceți până când streuselul este crocant și merele sunt fragede, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.Asocierea băuturilor: Eifel-Pfeiffer Beerenauslese (jumătate de sticlă), Germania. Germania produce unele dintre cele mai bune vinuri dulci din lume din strugurii Riesling, iar vinurile din regiunea Mosel, în special, pot avea arome minunate de mere, cu note de pere, miere, coajă de portocală și condimente. Beerenauslese este o denumire care înseamnă o selecție extremă de struguri dulci foarte concentrați, care fac un vin fin, cu aromă limpede, siropos. Deși este dulce, este temperat de aciditatea îmbucurătoare pentru a-l menține perfect în echilibru.