Eastern Shore Stridii Festonate
Eastern Shore stridii festonate este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pesmet, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri De Crab De Pe Malul Estic, Prăjituri De Crab De Pe Malul Estic, și Salată De Fructe De Mare Eastern Shore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, sosul Worcestershire și sucul de lămâie; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Puneți jumătate de stridii într-un vas de copt ușor uns de 1 1/2 litru. Puneți jumătate de sos de unt peste stridii; se acoperă cu jumătate de pătrunjel și pesmet. Repetați straturile.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Se toarnă sherry peste caserolă și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.