Ea Crab Supa I
Ea supa de Crab s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână margarină, piper măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de crab, Supă De Crab, și Supă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o tigaie sote topiți 1 1/2 linguri de unt, la foc mic și sotati ceapa.
Folosind un broiler dublu topiți 1 1/2 linguri de unt.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează bine.
Combinați ceapa sotată și amestecul de făină într-o oală mare.
Adăugați 1 litru de lapte integral și amestecați constant până când supa este bine amestecată.
Adăugați carnea de crab și icrele și amestecați bine; adăugați piper și Buzdugan și gătiți încet timp de 20 de minute.
Adăugați 1 halbă de lapte și amestecați.
Se ia de pe foc și se adaugă vin.
Se servește în boluri de supă care au fost încălzite și se ornează cu smântână, crenguțe de pătrunjel sau un strop de boia.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.