E-Z Marinat Pește-Spadă

E-Z Marinat Pește-Spadă
E-Z marinat pește-spadă este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți pește-spadă, piper cayenne, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește-Spadă Marinat Și Glazurat, Pește-Spadă La Grătar Marinat Cu Soia-Ghimbir, și Kebab-uri de pește-spadă marinate cu iaurt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de lămâie, oțetul de vin alb, sarea, piperul, ghimbirul, busuiocul, cimbru, pătrunjelul, sosul de ardei iute, ardeiul cayenne și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
GhimbirGhimbir
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fileurile de pește în castron, acoperiți și marinați timp de cel puțin 10 minute, sau de preferință până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Preîncălziți broiler sau un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați peștele pe grătar sau pe o tigaie. Aruncați marinada. Grătiți sau prăjiți peștele aproximativ cinci minute pe fiecare parte, până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista